JURY-FILMPJE

Maak een filmpje van jouw Cera Award project als beoordeling voor de jury

Dit academiejaar waren jullie betrokken in een Cera Award traject, en ook dat parcours loopt bijna op zijn einde. Mogelijk werden jullie al gecontacteerd voor een werkbezoek door een van de Cera-vennoten? Deze kunnen doorgaan tot 15 juli, dus kunnen gerust ook na de examens.

Na het werkbezoek en na het slagen voor de examens, zal de jury oordelen of jullie een Cera Award verdienen of niet. Ze doet dit aan de hand van volgende elementen:

  • Een verslag van het werkbezoek door de Cera-vennoten
  • Een ervaringsverslag door jullie (elk individueel) te bezorgen voor 15 juli, indien dit nog niet gebeurd is
  • Het presenteren van jullie project tijdens de jury van 19 september in Leuven

Aangezien niet iedereen beschikbaar is in september, zouden we dit jaar een alternatief willen aanbieden ivm het verschijnen voor de jury. Zoals jullie weten, zal de jury oordelen op basis van de volgende criteria:

  • Sociale vaardigheden
  • Communicatieve vaardigheden
  • Creatieve vaardigheden
  • Met de nodige dosis engagement

Indien jullie deze criteria kunnen aantonen aan de hand van een (individueel) filmpje, gemaakt met bvb powtoon, i-movie of andere, van maximaal 3 minuten, dan hoeven jullie niet voor de jury te verschijnen.
Mogelijk zullen jullie dan wel nog schriftelijk gevraagd worden om bijkomende vragen van de jury te beantwoorden. De uitslag krijgen jullie dan voor de prijsuitreiking. Deze vindt plaats op zaterdag 21 oktober bij Imec in Leuven. Vrienden en familie zijn hier zeker welkom.


Laat je ons weten voor 15 juli welke optie jullie kiezen? Verschijnen voor de jury dan wel inzenden van een kort filmpje? Graag ontvangen we de filmpjes dan voor 16 augustus. Dan heeft de jury nog tijd om deze te bekijken en eventuele vragen te stellen.