• opgepikte projecten
    technische projecten
    voor talent met engagement

Home  >>   Opgepikte Cera Award projecten

Opgepikte Cera Award projecten

Aan deze dromen wordt gewerkt

On wheels for inclusive sanitary

Ontwerp een inclusieve openbare sanitaire ruimte.

DetailsElektrisch schommelbed vervolgproject

In Woon-Zorg-Centra heeft men weleens te maken met 'roepgedrag' van mensen. Helaas bestaan daar geen kant-en-klare oplossingen voor en kiest men er soms voor om deze mensen te sederen, om de rust op de afdeling te vrijwaren. Een schommelbed zou mogelijk soelaas kunnen bieden aan deze kwetsbare mensen.

DetailsDigitaal Johari Venster

Ontwikkel een dynamische en aangepaste versie van het Johari venster, op maat van de doelgroep zodat er een beter individuele psychologische begeleiding kan gebeuren.

DetailsInteractieve modulaire belevingspanelen

Ontwikkel verwisselbare modules die integreerbaar zijn in reeds bestaande speelwand, zodat de cliƫnten een gevarieerd aanbod van sensorische prikkels krijgen. De interesses liggen vooral in licht- en geluidseffecten. De modules moeten voldoen aan een aantal vereisten specifiek voor de doelgroep (rekening houden met epilepsie, materialen moeten robuust zijn, spatwaterdicht, enz)

DetailsMuziekmodule om op duofiets/driewieler te plaatsen

Ontwikkel een muziekmodule die op een duofiets/driewieler geplaatst kan worden en die muziek speelt zodra de zorgvrager (de bijrijder) begint te trappen, zodat hij op deze manier gemotiveerd wordt om te blijven bewegen.

Details